NieuwsRegionaal nieuwsWorkshop

Toffe workshops “Het verlangen naar samen zijn en leuke dingen doen”

REGIO – Jullie herkennen het vast. Veel is anders in deze tijden van corona en met name ook jong zijn. Chillen met je vrienden, een bioscoopje pakken, wat lekkers halen bij je favoriete restaurant / snackbar en sporten zijn allemaal activiteiten die niet meer vanzelfsprekend zijn. Sommige keuzes die bij de leeftijd horen zijn al lastig genoeg zonder corona. Vandaar deze cursus.

Het is een periode waarin veel vragen en gevoelens naar boven kunnen komen. Denk hierbij aan: Wat vind ik belangrijk? Hoe blijf ik in contact met de mensen om mij heen? Hoe beleef ik het dagelijks leven? Hoe kijk ik naar de toekomst? En nog veel meer!

In zes gezellige bijeenkomsten genaamd ‘Het verlangen naar samen zijn en leuke dingen doen’, krijgen jullie tools, die je helpen om het antwoord op deze vragen te vinden. Zo ga je bijvoorbeeld samen met andere jongeren op zoek naar wat voor jou belangrijk is in het leven. De workshops zijn bedoeld voor iedereen van 16 jaar en ouder, die het fijn vindt om ervaringen te delen met anderen en ook graag naar hun verhalen luistert. De kosten voor alle bijeenkomsten zijn in totaal 10 euro en er is ruimte voor maximaal zes jongeren.

De workshops vinden om de week plaats, op een nog te bepalen dag en tijdstip en in overleg met de deelnemers. Ze starten waarschijnlijk online, alleen na de lockdown kan dit hopelijk weer live. Aanmelden kan door je naam en leeftijd te mailen naar info@wonenpluswelzijn.nl of door te bellen naar 0224-273140. Doe jij ook mee?

Laat meer zien
Back to top button