ConcertEr op uitMuziekRegionaal nieuws

Tonnie zingt Bonnie

OPPERDOES – Zaterdag 8 april komt Tonnie Meester met haar begeleider Daan Nogter naar de dorpskerk in Opperdoes voor een optreden. Tonnie Meester en Daan Nogter hebben allebei al vele muzikale sporen bewandeld. Tonnie is al jong begonnen met zingen en heeft gespeeld in meerdere bands, jazzbands, musicals en muziektheater projecten, een heus tv optreden en is nog steeds actief met diverse projecten waaronder muziektheatergroep Puur! en Tonnie zingt Bonnie, met de liedjes van Bonnie Raitt. Ze is ook actief als zangcoach aan muziekschool De Vuurvogel. Daan is al op hele jonge leeftijd in de ban geraakt van de gitaar en heeft zichzelf ontwikkeld door diverse stijlen aan te gaan. Hij heeft gespeeld in soul-,funk-, en bluesbands en begeleidt vocalisten voor diverse optredens. Hij weet de snaar goed te raken en laat een mooi staaltje techniek zien bij Tonnie zingt Bonnie!

Tonnie heeft vanaf haar puberteit al de liefde voor de liedjes van de Amerikaanse zangeres, gitarist en singer-songwriter Bonnie Raitt. Samen met Daan zingen en spelen ze de liedjes van Bonnie Riatt op hun eigen persoonlijke manier. U wordt meegenomen in het verhaal van de jaren 70 tot nu, over het leven en werk van Bonnie Raitt met ook een persoonlijke touch uit Tonnie’s muzikale leven.

Kaarten kosten €10,00 incl. een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling. De voorstelling begint om 20.30 uur en een half uur eerder mag iedereen naar binnen. Reserveren kan via info@dorpskerkopperdoes.nl.  Vooraf reserveren is noodzakelijk en betalen graag contant aan de deur.

Laat meer zien
Back to top button