ConcertEr op uitHollands KroonMuziekWieringenWieringermeer

Wieringerwerver Ron Oord brengt ode aan Bruce Springsteen

WIERINGERWERF – Wie van de muziek van Bruce Springsteen houdt kan op zaterdag 1 april, nee het is geen grap, zijn of haar hart ophalen in het Vikingschip in Den Oever. Wieringerwerver en groot Springsteen-fan Ron Oord zal dan samen met de Long Journey Blues Band een ode brengen aan zijn idool.

Wie kent de hits van Bruce Springsteen niet? Een kleine greep uit zijn succesvolle repertoire: My Hometown, Human Touch, The River, Thunder road, Born to Run en daarnaast nog vele andere klassiekers heeft The Boss op zijn naam staan. Een kleine greep uit het uiterst succesvolle Rock-Folk repertoire zal door Ron Oord and The Long Journey Blues Band ten gehore gebracht gaan worden.

The Long Journey Blues Band bestaat uit vier rasmuzikanten. Gert-Jan Weel is de bandleider en speelt toetsen, sax en Hammond orgel, Bert Leegwater is de bassist van de band, Ofer Vazana bespeelt diverse gitaren en Marco Zwaan is verantwoordelijk voor de drums. Ron Oord is een Springsteen purist in optima forma en benadert het stem geluid van The Boss als geen ander. Kortom allemaal jongens uit de kop van Noord-Holland die een weergaloze show neer gaan zetten in het Vikingschip in Den Oever.

De voorstelling is op zaterdag 1 april in het Vikingschip, Robbenoordstraat 11a in Den Oever. Aanvang is om 20.00 uur. Kaarten voor ‘The Boss Night’ kosten € 12,50 en zijn online te verkrijgen via www.meerpeentheater.nl/kaartverkoop.

Laat meer zien
Back to top button