NieuwsVerenigingsnieuws

Sail Zijdewind 10 juni 2016

Een bijdrage van Theo Moras

Achieffoto Sail Zijdewind
Archieffoto Sail Zijdewind

ZIJDEWIND – Evenementen Zijdewind organiseert op 10 juli opnieuw het evenement Sail Zijdewind. Het evenement werd in 2014 afgelast vanwege de te verwachte weersomstandighe-den. Het zou in 2014 voor het eerst worden gehouden op en vanaf het Natuurzwembad ‘t Petje in Zijdewind, eerder werd het altijd gehouden op en vanaf Camping De Rietkraag.

Het Natuurzwembad is nu alweer een paar jaar eigendom van de Stichting
De gemeenschap en geheel zelfstandig belangeloos wordt gerund door ook weer vele vrijwilligers uit Zijdewind en omstreken. De dag begint met koffie en wat lekkers op ‘t Petje, waar ook alle boten verzamelen. Na de koffie vertrekken alle boten voor het alom vertrouwde “Rondje Waarland”. Wederom is er gezorgd voor een dag vullend programma.

Het belooft ook nu weer een geweldig evenement te worden, mede omdat het deze keer wordt gehouden op en vanaf hun eigen locatie wat nog meer mogelijkheden biedt om er een nog grotere happening van te maken. De hele gemeenschap is uitgenodigd om Sail Zijdewind met elkaar te vieren. Bij terugkomst wordt het evenement afgesloten met een gezellig samenzijn met een borrel en een grootse BBQ.

 

Laat meer zien
Back to top button