NieuwsWieringermeer

Feest op de Haven groot succes


feesthaven1MIDDENMEER
– De or­ga­ni­sa­tie van het Feest op de Ha­ven in Mid­den­meer is zeer te­vre­den over de wij­ze waar­op het eve­ne­ment za­ter­dag is ver­lo­pen. Volgens Anita Barten zijn er verspreid over de hele dag zo’n tweeduizend bezoekers geweest. Om 14.00 uur werd het startsein gegeven met de opening door de prinsessen Anna en Elsa van Prinsesopjefeestje.nl. Nadat de kinderen welkom waren geheten werd er samen met de prinsessen een liedje uit Frozen gezongen. Welke door de aanwezige kinderen uit volle borst werd meegezongen.

Daarna mochten de kinderen allemaal een mooie tekening maken op de weg. Een gedeelte van de brug was hiervoor afgesloten. Als je tekening af was mocht je het feesthaven3stoepkrijt inleveren en kreeg je een bonnetje voor de draaimolen. De samenwerking met de kermis was optimaal en de exploitanten konden zeer goed merken dat er voor een andere opzet was gekozen, waardoor er bij hun ook een goede omzet werd gedraaid.Intussen was het levend tafelvoetbal ook al begonnen. Theater Gniffel gaf vervolgens om 15.00 uur een voorstelling in de tent welke goed werd bezocht door de jeugd. Voor de sportfanaten was er in samenwerking met AVW een havenloop georganiseerd met diverse lengtes waardoor een ieder die wilde kon meelopen.

feesthaven2‘s Avonds was het tijd voor de Midlake Habour Games. Dit was de eerste keer dat deze gehouden werden maar het was direct al duidelijk dat dit een groot succes was. In de tent waren Rock en Lol en later op de avond de verschillende All Stars Bands die tot in de kleine uurtjes het in grote getale aanwezige publiek wisten te vermaken. Dit was de eerste editie maar het is het begin van hopelijk, een nieuwe traditie, om de eerste zaterdag in juli dit evenement weer te gaan houden.

 

Laat meer zien
Back to top button