Er op uitNieuwsWieringermeer

26 April informatiebijeenkomst ‘Voel je Goed!’ in de Cultuurschuur

‘Karin Esselink en Klazien Verberne’

WIERINGERWERF – Op 26 April 2022 om 15.30 uur is er een informatiebijeenkomst over Voel je Goed! In de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Nederland telt 1,3 miljoen mensen die moeite hebben met lezen, schrijven en rekenen of onvoldoende digitale vaardigheden bezitten om volwaardig deel te nemen aan de huidige informatiemaatschappij. Dit is 1 op de 9 Nederlanders.

Heeft uw partner, vader of moeder, broer/zus, vriend of vriendin moeite met lezen of schrijven en wil hij/zij graag een gezondere leefstijl in combinatie met extra hulp bij het lezen, schrijven en digitale vaardigheden? Kom dan samen naar de informatiebijeenkomst in de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Voor kinderen wordt iets leuks gedaan, dus neem hen gerust mee.

Deze super leuke cursus, gegeven door Karin Esselink en Klazien Verberne, start op 24 mei 2022 met een 2e groep. Het project bestaat uit 20 lessen in een kleine groep van maximaal 6 personen. En 3 uur diëtetiek. Het wordt volledig gefinancierd vanuit de gemeente, er zijn dus geen kosten aan verbonden.

Grijp deze kans en meld u nu aan voor de informatiebijeenkomst. Dit kan op de volgende manier. Bel 06-36115246 of stuur een email naar info@patriciasikkes.nl

Laat meer zien
Back to top button