AtletiekNieuwsSportWieringermeer

Atletiek Indoor Sportspektakel in Wieringerwerf

Foto aangeleverd

WIERINGERWERF – Zaterdag 28 januari 2017 wordt de Zuiderzeehal in Wieringerwerf weer omgetoverd tot een atletiekbaan met de onderdelen Kogelstoten, Hoogspringen en 60m Sprint. Voor de vijfde keer organiseert Atletiek Vereniging Wieringermeer (AVW) een groots indoor sportspektakel voor de jeugd van zes tot en met vijftien jaar. Aan dit Univé Jeugd Indoor evenement doen ruim 200 atleten mee van atletiekverenigingen uit Noord-Holland en Friesland. De Zuiderzeehal is hiervoor gedurende de dag op een slimme wijze ingedeeld met twee hoogspringlocaties, twee kogelstootlocaties en een 4-laans 60m sprintbaan. Prijzen zijn er voor de drie beste atleten van elke leeftijdscategorie, alle deelnemende atleten krijgen aan het eind een mooi certificaat uitgereikt met daarop hun behaalde prestaties.

Voor de toeschouwer is de Zuiderzeehal in Wieringerwerf een schitterend locatie om naar dit atletiek evenement te kijken. Op de tribune is van bovenaf te zien dat de kleinste jeugd al ècht plezier heeft in de atletieksport en dat er bij de oudere jeugd ware atletiektalenten rondlopen. Het Univé Jeugd Indoor evenement is voor toeschouwers gratis toegankelijk. De jongste jeugd start om 09:00 uur en de oudere jeugd volgen dan in de loop van de dag, het sportieve evenement is rond 17:00 afgelopen.

Atletiek Vereniging Wieringermeer (AVW) nodigt u van harte uit om te komen kijken naar dit gezellige en sportieve evenement. Voor meer informatie op de website van de Atletiekvereniging Wieringermeer.

Laat meer zien
Back to top button