NieuwsVerenigingsnieuwsWieringermeer

Concours Hippique Middenmeer

WieringermeerruitersMIDDENMEER – Komend weekend van 2 en 3 juli kunt u in het groene hart van de Wieringer- meer twee dagen lang uitgebreid genieten van paardensport op regionaal topniveau met elke dag spring- en dressuurrubrieken voor paarden en pony’s. Dit weekend organiseren de Wieringermeerruiters alweer voor de derde keer het Concours Hippique Middenmeer.
Paardenminnend Nederland is net als voorgaande jaren weer te gast op de prachtige locatie van de familie Vijverberg aan de Cultuurweg 9 te Middenmeer.

Er zal worden gestreden om het Kringkampioenschap Kring Noord. Tevens zal de finale van de Hartog Lucerne Cup, klasse L-M- Z worden verreden. Zaterdag 2 juli is er ponydressuur, ponyspringen, bixie dressuur, bixie springen, afdelingsdressuur en impuls paarden dressuur. Zondag 3 juli komt paardendressuur, paardenspringen en afdelingsdressuur aan bod. Het programma start beide dagen om circa 09.00 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom. Honden zijn op het terrein NIET toegestaan. De toegang is gratis.

 

Laat meer zien
Back to top button