ExpositiesNieuwsVerenigingsnieuwsWieringermeer

De laatste loodjes van 2016 in De Cultuurschuur

Foto: Erwin Slootweg
Foto: Erwin Slootweg

WIERINGERWERF – Ontzettend veel leuke reacties heeft men reeds ontvangen op de expositie van kerststallen van ‘all over the world’.  Op de middag van Tweede Kerstdag maakt men het nog extra gezellig in de centrale hal van De Cultuurschuur met een glaasje wijn en een hapje van ’t huis…. Iedereen is van harte welkom!

Tot eind van het jaar sieren ook de pentekeningen in zwart, wit en grijs van Evert Prijs de wanden van de centrale hal en bij de receptie.

Op vrijdag 30 december is er dan nog het Oliebollen-biljart-toernooi van de veteranen bij de Tweede Helft, Willem Steenbakker heeft vast nog wel n plekje vrij als U nog mee wilt doen. Op de beide Kerstdagen en Nieuwjaarsdag hanteren we de weekend-openingstijden, we zijn dan dus open van 10 uur ’s morgens tot 4 uur ’s middags.

En voor de rest…… even rust …. even de versnelling in stationair en allemaal even bijkomen van wat een fantastisch jaar is geworden voor de Cultuurschuur. Het bestuur heft op 7 januari graag met U het glas op de Nieuwjaarsreceptie van 16.00 tot 18.00 uur in de Theaterzaal.

 

Laat meer zien
Back to top button