NieuwsWieringermeer

Enny en Dirk beleven huwelijksdag opnieuw

Foto: NHD - Marc Moussault
Foto: NHD – Marc Moussault

SLOOTDORP – Voor mensen die door zware tijden heen gaan zijn er stichtingen die graag iets extra’s doen voor de medemens. De wensstichting Oppepper4all liet gistermiddag de wens van de ernstig zieke Enny Wolters uit Slootdorp in vervulling gaan. Enny, die strijd tegen de ziekte kanker, wilde graag met haar grote liefde en man Dirk hun huwelijksdag nogmaals dunnetjes overdoen.

Om haar wens in vervulling te laten gaan zijn er veel mensen uit de polder en ver daarbuiten ingeschakeld om dit mogelijk te maken. Het werd een huwelijksdag met alles erop en eraan. Het huwelijk werd gesloten in café Bij de Buren in het bijzijn van kinderen, familie en vrienden.

De stich­ting Oppepper4all kon voor het vervullen van deze wens rekenen op de hulp van on­der meer Bak­ke­rij Slij­ker­man (bruids­taart), Bij de Bu­ren (trouw­lo­ca­tie), Sie­soo Haar­stu­dio, Jeff Hof­ste­de Fo­to­gra­fie, Wed en Walk uit Am­ster­dam (trouw­jurk), Ray­mond San­ders (trouw­au­to) en Wilma Kok (bui­ten­ge­woon amb­te­naar van de bur­ger­lij­ke stand).

Laat meer zien
Back to top button