NieuwsSportVoetbalWieringermeer

Flevo sloopt Oosterend en kan 1e periodetitel vrijwel niet meer ontgaan. CVW pakt knap een punt bij Kolping Boys

WIERINGERMEER – Zondag 28 november stond bij menig Middenmeerder zeker een week roodomrand op de kalender. Vandaag moest het dan gebeuren. Normaal gesproken zou er bij een club die al zijn eerste 8 competitiewedstrijden op rij wint, en flink ook, al eerder de vlag zijn uitgegaan. Streekgenoot vv Succes volgt Flevo echter steevast als haar schaduw. Ook zij wonnen al hun eerdere 7 wedstrijden voor de eerste periode. En dan gaat het natuurlijk om het doelsaldo. Flevo startte deze wedstrijd met 6 doelpunten voordeel t.o.v. de Wieringers. Met de rust stond de teller op 7 en Oosterend had 1 keer wat terug kunnen doen. Vlak na rust werd het door Sidney Schaafstra 1-8 en 1-9. Mike Zomderdijk strooide niet met pepernoten maar wel met zout, in de wonden van het arme Oosterend: 1-10. Freek Vrenegoor tikte hierna nog de 11e en 12e binnen. Met deze uitslag is Flevo met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid winnaar van deze periode. Helaas was de wedstrijd van Succes afgelast waardoor het nog net niet officieel is. In het geval dat Succes haar inhaalwedstrijd met 17 doelpunten verschil wint kan er nog roet in het eten worden gegooid…….

Zaterdag sprokkelde CVW een punt tegen hoogvlieger Kolping Boys. Wellicht dat de Slootdorpers vanaf nu omhoog kunnen kijken.

De wedstrijd van CVW-dames en de DWOW-heren waren afgelast terwijl de DWOW dames vandaag een keurige overwinning boekten (2-0) thuis tegen FC Medemblik.

Laat meer zien
Back to top button