NieuwsWieringermeer

House of Dance: het seizoen gaat weer beginnen

MIDDENMEERIn september bestaat de dansschool House of Dance van Whitney Valk, zeven jaar. Ze begon de dansschool destijds in haar eentje in Den Helder en op Texel, en haar succesvolle formule heeft ertoe geleid dat de school nu bestaat uit een team van vijf docenten en vier locaties. Het lesseizoen van House of Dance gaat op 6 september weer vol goede moed van start. Op 4 September kun je alvast een voorproefje nemen en je oriënteren op het aanbod van House of Dance tijdens de gratis workshops in het pand van Fysio & Fitness Middenmeer.

Bij House of Dance kunnen mensen van alle leeftijden terecht voor verschillende soorten danslessen, zoals bijvoorbeeld Hiphop, Dancehall en Modern Jazz. Voor de fanatiekelingen zijn er verschillende wedstrijdteams, tussen de leeftijd 7 en 30 jaar. Ook is er een selectiegroep, waar je in een uurtje allerlei stijlen leert. Met deze groep doe je geen wedstrijden maar focus je meer op eigen ontwikkeling in de verschillende stijlen van Latin tot Hiphop of Ballet. Je kunt hier ook auditie voor doen. Op zondag 5 September vinden de audities plaats voor deze
wedstrijd en selectiegroepen.

Locatie Middenmeer
De danslessen op locatie Middenmeer worden verzorgd door Tamar Yardley. Elke maandag geeft zij de dansstijlen Dancehall, Hiphop en Modern Jazz voor verschillende leeftijden.

Coronaperiode
“Het afgelopen seizoen is natuurlijk lastig geweest. In de eerste paar dagen wisten we niet zo goed wat we konden doen. Gelukkig gingen we al heel snel online verder met de lessen. We hebben een online platform
opgericht, waar leerlingen zelf konden inloggen. Daar konden ze zelf kiezen wanneer ze een les wilden volgen, en ze kregen toegang tot alle lessen en verschillende stijlen. Later zijn we snel overgegaan op live Zoom
lessen. Naast dat iedereen extra lessen kon volgen op het online platform konden ze nu ook hun gebruikelijke les live via zoom volgen. Toen we eindelijk naar buiten mochten hebben we alleen de lessen via Zoom doorgezet wanneer het weer het buiten niet toeliet.

Maatregelen
“Het is natuurlijk spannend maar vooral leuk om weer te beginnen, we hebben natuurlijk al van alles meegemaakt dus we zijn wel overal op voorbereid. Gelukkig mogen we weer naar binnen!

Gratis workshops en auditie wedstrijdteams!
Lijkt het jou wat om te dansen in één van de wedstrijdteams van House of Dance? Ben jij tussen de 7 en 30 jaar? Kijk dan op de website van House of Dance voor meer informatie. Kom vooral naar de gratis workshops, dan kun je zelf ervaren wat jij het leukste vind. Ook tijdens de reguliere lessen kun je nog een proefles volgen. Vorig seizoen zat ik bij sommige lessen al snel vol, dit seizoen kan ik helaas minder leerlingen toelaten.” Duidelijk dus: ga op 4 september naar de workshops, en meld je snel aan, want vol-is-vol!

Wil jij ook een fantastisch dansjaar? Geef je dan op bij House of Dance. Dat is gegarandeerd plezier maken, dansen, vriendschap en teamspirit. House of Dance geeft les aan de Industrieweg 44 in Middenmeer. Voor meer informatie kan je contact opnemen via 06-19793439 of houseofdance.info@gmail.com.

Laat meer zien
Back to top button