NieuwsRegionaal nieuwsTheaterWieringermeer

Musical Talent speelt Anastasia en houdt audities

'Oók audities voor Vocal Talent en Talent Choir'

WIERINGERWERF – Musical Talent is de nieuwe musical talentengroep van de kop van Noord-Holland die musicalproducties op hoog niveau op de planken brengt voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 7 t/m 17 jaar. Aankomend seizoen spelen zij de hitmusical Anastasia, een musical van FanWork musicals, en jij kunt kans maken op een plek in deze mooie productie!

Op zaterdag 4 september houdt Musical Talent audities in de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Lijkt het jou te gek om in deze productie mee te spelen en ben je tussen de 7 en 17 jaar oud? Beschik je over musicaltalent en ben je bereid om hard te werken om jaarlijks in musicalproducties op hoog niveau te kunnen schitteren? Dan is Musical Talent de plek voor jou! Meld je nu aan voor de audities op musicaltalentnederland.nl. Iedereen is van harte welkom om een kans te wagen, ook wanneer je nog niet zo veel ervaring hebt.

Musical Talent is onderdeel van de talentontwikkeling afdeling van Meerpeen Theater die zang- en musicaltalent onder goede begeleiding helpt om hun talent te ontwikkelen, op hoog niveau te kunnen optreden en misschien zelfs wel door te groeien naar professionele producties of een professionele opleiding als deze ambitie er is. Meerdere van onze talenten stonden al eens in een nationale musicalproductie van o.a. Stage Entertainment & Opus One Musicals.

Ook voor Vocal Talent en het volwassenen Talent Choir, de andere talentengroepen van Meerpeen Theater talentontwikkeling die op hoog niveau meerstemmig zingen, kun je op 4 september auditie doen.

Meer informatie over alle talentengroepen of aanmelden voor de audities kan via dewebsite: talentontwikkeling.meerpeentheater.nl

Laat meer zien
Back to top button