Ingezonden brievenNieuwsPolitiekRegionaal nieuwsWieringermeer

Ingezonden brief: In Hollands Kroon ook geen behoefte aan AZC?

Ingezonden brief
In Hollands Kroon ook geen behoefte aan AZC?

Jaap Nawijn weet van geen wijken en zet z’n plannen gewoon door. De gemeente Hollands Kroon zet haar speurtocht naar een geschikte locatie voor een asielzoekerscentrum (azc) voort. Zelfs al kapt staatssecretaris Klaas Dijkhoff alle plannen af. Dan nog houd Jaap z’n poot stijf en hoopt drie mogelijke locaties te kunnen presenteren.

Hollands Kroon heeft zijn de inwoners gevraagd om mee te denken en Nawijn wil dat proces niet staken omdat de gemeente van plan is ook in andere zaken vaker burgers om advies te vragen. Daar heeft misschien wel enigszins gelijk in maar dat geldt voor dingen die echt van belang zijn en niet voor zulke onzin waar hij nu mee bezig is.

Het is toch niet te filmen wat een zootje slapjanussen zitten er eigenlijk in de raad, beseffen zij dan niet dat de burger zich niet voor de gek laat houden of voor Jaap met de korte achternaam laat zetten.Maar nee hoor Jaap Nawijn heeft weer eens in z’n glazen bol gekeken en denkt hier zelf anders over.

Dat de gemeenteraad hier op 22 november ook nog over wil vergaderen is helemaal niet te begrijpen. Ze blijven keurig naar zijn pijpen dansen ook al is het niet meer nodig. En dat vind ook burgemeester van Kampen maar dat is de burgemeester van Schagen en die heeft geen glazen bol nodig en kijkt naar de realiteit.

Theo Moras
Zijdewind

Laat meer zien
Back to top button