NieuwsVerenigingsnieuwsWieringermeer

Kinder- en tienerdisco ten behoeve van De Koeteltuin

Initiatiefnemrs KoeteltuinMIDDENMEER – De initiatiefnemers achter de Koeteltuin in Middenmeer zitten niet stil. Waren ze vorige week nog met een leger aan vrijwilligers op pad om de verkochte speculaaspoppen te bezorgen, komend weekend organiseren ze alweer een disco voor de kinderen in Bella Italia.

Met de speculaaspoppenactie van vorige week is de organisatie weer een stap dichter bij het te behalen doel gekomen. De organisatie moet € 3079,00 binnenhalen met de crowdfunding actie. Als dat doel wordt behaald legt de gemeente er € 3000,00 bij. Met dat geld kan dan een klein deel van het plan worden gerealiseerd, namelijk 4 speeltoestellen. De totale kosten voor het project Koeteltuin bedragen € 60.000,00. Hiervoor is dus nog een lange weg te gaan.

Aanstaande vrijdag 18 november wordt er een kinder- en tienerdisco met DJ georganiseerd in de zaal van Bella Italia. De opbrengst van de disco wordt gebruikt voor de financiering van de kabelbaan die hoort bij de plannen voor een uitdagende speelplek aan de Dr. Hoogkamerlaan in Middenmeer. Van 18.30 tot 19.30 uur zijn kinderen tot en met 9 jaar welkom om mee te dansen voor de speeltuin. Van 19.30 tot 20.30 uur is de dansvloer voor kinderen van 10 tot en met 13 jaar. De entree is € 2,50. Tussen het dansen door krijgen de kinderen wat lekkers en wat drinken.

Laat meer zien
Back to top button