DierennieuwsNieuwsWieringermeer

Kinderboerderij Het Galjoen: Oud en nieuw

WIERINGERWERF – Kinderboerderij Het Galjoen in Wieringerwerf wordt door een grote groep vrijwilligers gerund. Regelmatig ontvangen wij van de vrijwilligers berichten over het wel en wee bij de kinderboerderij. Leuke stukjes die een inzicht geven in wat er allemaal achter de schermen gebeurt.

oud en nieuw achtergrond-1Oud en nieuw

Op dit moment wordt er om ons heen alweer flink wat vuurwerk afgeknald, zelfs al is het nog lang geen oudejaarsnacht. Sneu voor alle dieren die nu moeilijke dagen doormaken. We hopen dan ook dat er geen problemen zullen ontstaan rond de kinderboerderij als het werkelijk zover is dat het grote vuurwerkgeweld zaterdag om 24.00 uur losbarst. We wensen iedereen natuurlijk een hele  gezellige jaarwisseling maar we zullen opgelucht ademhalen als alles op 1 januari goed blijkt te zijn verlopen.

We hebben ook  een vriendelijk verzoek aan de mensen die na al het bakken en braden van de afgelopen feestdagen hun frituurvet of olie weg willen gooien. Denkt u dan s.v.p. aan de recyclingcontainers bij onze Kinderboerderij?

Wanneer u daar uw weg te gooien vetten in deponeert draagt u een steentje bij in de kosten van de dieren. Voor deze recycling ontvangen wij namelijk een vergoeding, goed voor Het Galjoen, goed voor het milieu! Ook uw kapotte elektrische apparaten en oude kleding, riemen en schoenen brengen geld voor ons in het laatje. Nieuwjaarsdag zijn we net zoals op de zondagen van 9.30 tot 10.00 uur aanwezig. Daarna kunt u dagelijks van 9.00 tot ± 10.30 bij ons terecht. Mogen we in 2017 op u rekenen? Bij voorbaat hartelijk dank!

Oud en nieuwachtergrond 2

Laat meer zien
Back to top button