ConcertEr op uitNieuwsRegionaal nieuwsWieringermeer

Laatste kaarten voor concerten ‘A night with Michelle de Jong & Edith Numeijer’

Foto: Erwin Slootweg

DEN OEVER – Het heeft eventjes geduurd maar Michelle de Jong en Edith Numeijer kunnen eindelijk weer samen de planken van Het Vikingschip op. De dames vieren dat ze dit jaar vijf jaar samen optreden. Het begon allemaal in 2017 met de voorstellingen van Musical Melodies in de Cultuurschuur in Wieringerwerf. ‘Er was meteen een muzikale klik tussen de meiden en dat merkte je vanaf het eerste begin al. Beiden hebben een duidelijke voorkeur voor musical nummers en ze bleken elkaar qua stemmen goed aan te vullen. Het heeft de afgelopen jaren bij diverse projecten prachtige duetten opgeleverd. Regelmatig zorgde het bij mij voor kippenvel. En dat gaan ze nu met een kleine intieme voorstelling in Het Vikingschip vieren.’ vertelt Alexander Bügel namens Meerpeen Theater.

Op 3 en 4 juli zullen Michelle en Edith met het programma ‘A night with Michelle & Edith’ hun jubileum bezegelen. Het concert is een terugblik op de eerdere producties waarin ze samen zongen en daarnaast ook nieuw repertoire. De combinatie met pianist Gert-Jan Weel zal zorgen voor een intieme sfeer bij het concert. Als speciale muzikale verrassing zullen ook de groep Vocal Talent een gastoptreden geven. Vocal Talent bestaat uit getalenteerde kinderen in de leeftijd van 7 tot 17 jaar.

De concerten zijn op zaterdag 3 juli om 19.00 en 21.00 uur en op zondag 4 juli om 15.00 uur in Het Vikingschip Robbenoordstraat 11a in Den Oever. Kaarten kosten € 16,50 inclusief € 1,50 reserveringskosten en een consumptie. Kaarten zijn te reserveren via www.meerpeentheater.nl.

Laat meer zien
Back to top button