NieuwsWieringermeer

MUZIKANTEN GEZOCHT !!!!!

'Allstarbands 2016 met Wilma van Setten, Fianca Blauw en Ans de Boer' - Foto: Erwin Slootweg
‘Allstarbands 2016 met Wilma van Setten, Fianca Blauw en Ans de Boer’ – Foto: Erwin Slootweg

MIDDENMEER – Voor de 2e editie van “Allstarbands ” tijdens ‘ Feest op de Haven ‘ 1 Juli 2017 in Middenmeer is de organisatie op zoek naar muzikanten. Na het overweldigende succes van afgelopen juli gaat men nu al weer van start met de organisatie van de nieuwe editie van dit unieke muziek concept voor volgend jaar.

de organisatie is op zoek naar: Muzikanten, ervaren /onervaren en bij voorkeur uit Hollands Kroon, die via een lotingsavond in februari in 6 nieuw te formeren bands komen. Elke band zal een set van 4 opgedragen nummers gaan oefenen, bestaande uit Rock-Pop en Nederlandstalig, voor het festival op 1 juli 2017. Elke band krijgt een kleur en bestaat dus uit door toeval geselecteerde mede muzikanten. Het lot bepaald!

Zoals afgelopen editie gebleken is wilde geen enkele band, ondanks het feit dat er totaal geen competitie element aanwezig was, onder doen voor een ander. Het resultaat was dan ook van een buitengewoon hoog muzikaal niveau waarbij de ervaren muzikanten de wat meer onervaren muzikanten geholpen hebben een topprestatie neer te zetten.

Wat moet je doen om je aan te melden. Tot 15 januari heb je de gelegenheid om je op te geven via allstarbands@outlook.com onder vermelding van je naam leeftijd en je muzikale vaardigheid en of instrument. Voor de duidelijkheid, ervaren en onervaren, zijn beiden welkom. In de tweede editie van ‘Allstarbeands’ zal ook een Allstartalent band zijn die gecoached gaat worden door de organisatie en klaar wordt gestoomd voor het “grote” werk op 1 juli.

Laat meer zien
Back to top button