NieuwsWieringermeer

Ontmoetingsdiner weer van start

WIERINGERMEER – Op 15 oktober gaan de ontmoetingsdiners in de polder weer beginnen! Na een hele lange tijd waarin er helaas door Corona geen diners konden worden georganiseerd zal zowel in de Meerbaak in Middenmeer als in Ons Centrum in Wieringerwerf het ontmoetingsdiner weer opstarten.

Ons Centrum is de nieuwe locatie in Wieringerwerf voor het ontmoetingsdiner. Afgelopen jaar is hier heel hard gewerkt aan de realisatie van een prachtige aangepaste keuken én spoelkeuken. Het bestuur hoopt hier vele gezellige en smakelijke diners te kunnen organiseren in de toekomst.

Uiteraard zal de organisatie hun uiterste best doen de dan geldende regels vanuit het RIVM na te leven. Om hier garanties voor te geven is niet te doen. U komt dus op eigen risico. Omdat de anderhalve meter tijdens de diners niet te waarborgen is, is het verzoek om echt niet te komen wanneer u klachten heeft. Als u problemen heeft met vervoer dan kunt u dat meteen aangeven bij uw opgave.

Het diner is van 18.00 uur tot 20.00 uur. De zaal gaat om 17.45 uur open. Om deel te nemen aan het diner in Middenmeer of Wieringerwerf kunt u zich opgeven op 24 september tussen 9.00 uur en 12.00 uur bij Tiny Vijn (0227501089) of Marlies Veenstra (06 15061495).

Laat meer zien
Back to top button