Er op uitNieuwsWieringermeer

Punkavond bij J.C. De Dukdalf

WIERINGERWERF Drie uit Utrecht komende bands zullen zorgen voor een onvergetelijke start van het jaar op podium J.C. de Dukdalf – in de volksmond De Duk.

Voor menig Duk-bezoeker is één van de bands geen onbekende: Ziggy Splynt. In 2016 speelde deze band zo goed dat de kaken van de grond getild moesten worden. Ziggy Splynt wordt door menig medium in één adem genoemd met grootheden als Muse en Biffy Clyro. Snerpende gitaren, jawdropping-vocals… Noem het maar op! Je krijgt het te horen op het niveau dat je niet verwacht.

Rhinorino staat ook op de planken. In 2013 is dit trio gestart. Twee mannen en één dame zullen het podium bestormen. Naar eigen zeggen maakt Rhinorino sexy stoner rock ’n roll. Als je weg bent van Eagles of Death Metal, Queens of the Stone Age, The Black Keys, Foo Fighters of Red Fang, zul je ook zeker kunnen genieten van Rhinorino.

Net als Rhinorino is Rain Nation ook in 2013 gestart. Ze zijn jong, maar ook enthousiast als jonge puppy’s! Maar dan wel een beetje stoerder. Met gitaren, bass en drums. Gegarandeerd wordt er een potje gerockt.

De deuren van J.C. de Dukdalf gaan om 21:00 uur open en om 3:00 uur zullen deze sluiten. Entree is € 5,00 (<18 jaar is € 2,50). Daarnaast is De Duk iedere vrijdag en zaterdag geopend van 21:00 uur tot 02:00 uur. Alleen bij concerten sluiten de deuren om 03:00 uur. Alle leeftijden zijn welkom. Nog geen 18? Dan wordt er uiteraard geen alcohol geschonken.

 

Laat meer zien
Back to top button