Er op uitNieuwsWieringermeer

Schitter in je eigen videoclip bij het Vocal Center Kids Summercamp!

WIERINGERWERF – Na het succes van 2020 gaan de kinderen volgende week weer aan de slag met het opnemen van een te gek liedje met bijbehorende videoclip in de Cultuurschuur in Wieringerwerf. En het mooiste van het verhaal is dat er nog twee plekjes vrij zijn!

Het Summercamp is van 26 t/m 29 juli bij Vocal Center Wieringerwerf. Je bent vier dagen lang van 11:00 -16:00 uur alleen maar bezig met muziek. Op dag 1 en 2 ga je een nummer instuderen, repeteren, werken aan zangtechniek, presentatie, interpretatie, choreografie & staging. Op dag 3 duiken de sterren van het Summercamp de studio in om de zangpartijen op te nemen. En op dag 4 is het tijd om de videoclip te gaan schieten! Vier dagen waarin de deelnemende kinderen onwijs veel gaan leren en vooral ook heel veel plezier gaan beleven onder leiding van Vocal Center coach Michelle de Jong.

De kosten voor het Summercamp bedragen €295,00 inclusief lunch op alle dagen. Wil jij er deze keer ook bij zijn en net als deze meiden vorig jaar schitteren in je eigen videoclip? Meld je dan nu aan om je plekje zeker te stellen, want vol=vol. Stuur een mail naar michelledejong@vocalcenter.nl.

Onder de middag is er natuurlijk een lekkere lunch!
En natuurlijk eindig je de week met een leuke clip opname.
Op dag 3 lekker de Liaison Studio in om de zangpartijen op te nemen!

Laat meer zien
Back to top button