NieuwsVerenigingsnieuwsWieringermeer

Spelletjesmiddag in de Meerbaak

Foto aangeleverd
Foto aangeleverd

MIDDENMEER – Zaterdagmiddag 3 december,  tijdens de tweede spelletjesmiddag in een serie van zes met zowel Nederlanders als vluchtelingen zal Sinterklaas centraal staan. De goedheiligman komt speciaal naar de Meerbaak om de nieuwe bewoners van de Wieringermeer te verwelkomen, toe te spreken en in alle gezelligheid de middag mee door te brengen. Een echt Hollands gebeuren en voor de nieuwkomers, groot en klein, de moeite waard om mee te maken.

Met de eerste middag rond het bingospel in Slootdorp nog vers in het geheugen, hoopt de organisatie; bestaande uit vertegenwoordigers van de gezamenlijke kerken en Stichting Present, weer op een volle zaal. Een ieder die het zowel belangrijk als leuk vindt om de nieuwe dorpsgenoten te helpen met integreren is ook nu van harte uitgenodigd.
In de stijl van de Goedheiligman zijn giften in de vorm van ingepakt lekkers, een algemeen cadeautje, of een traktatie om samen van te genieten van harte welkom.

De bijeenkomst in de Meerbaak te Middenmeer begint om 14:00 uur en zal rond 16:00 uur afgerond worden. Voor inlichtingen en aanmeldingen; Paulien Deijkers, telefoon 0227 602289 of stuur een mail naar deijkers@quicknet.nl.

Laat meer zien
Back to top button