NieuwsVerenigingsnieuwsWieringermeer

Stichting Koeteltuin zoekt met spoed … stemmers!

MIDDENMEER – De Stichting Koeteltuin, die zich inzet om kinderen en jongeren in onze polder meer buiten te laten spelen en buiten te laten sporten, maakt kans op een mooie donatie. Als 1 van de 5 goede doelen in de regio Hoorn is zij geselecteerd door het ING Fonds om te participeren aan de actie ‘Help Nederland Vooruit’. De organisatie met de meeste stemmen ontvangt een cheque van maar liefst € 5000,00.

‘Wij zijn blij verrast en zeker ook trots dat wij geselecteerd zijn’, zegt Laura Visser, secretaris van de Stichting Koeteltuin, ‘maar we hebben echt hulp nodig om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen, dus HELP ONS alstublieft!’.

De dames van de Stichting Koeteltuin hebben van de € 60.000,00 nog ‘maar’ €18.000,00 nodig voor het realiseren van speeltuin de Koeteltuin in Middenmeer. Dit voorjaar willen zij de bestelling voor de nieuwe speeltoestellen gaan plaatsen, zodat alle kinderen zich deze zomer al in de nieuwe speeltuin kunnen uitleven!

Stemmen kan via de stemknop op www.koeteltuin.nl of via www.helpnederlandvooruit.nl/doel/2121998. Het is belangrijk de stem te bevestigen, daarvoor ontvangt men eenmalig een bevestigingsmail.

Laat meer zien
Back to top button