NieuwsRegionaal nieuwsWieringermeer

Dubbelconcert Join’s Meeting en De Eendracht

WIERINGERWERF – Wie van populaire muziek uit eigen omgeving houdt, met voetjes van de vloer, meedeinen, meeklappen of meezingen en de hele notenkraam, die slaat zaterdag 21 en zondag 22 januari zijn of haar slag. Dan zijn er namelijk twee unieke dubbelconcerten van popkoor Join’s Meeting uit Wieringerwerf met Harmonie De Eendracht uit Kolhorn.

Koor en orkest zingen en spelen niet alleen eigen repertoire, maar slaan samen een unieke, muzikale dubbelslag. Join’s Meeting en De Eendracht hebben ieder hun muzikale sporen wel verdiend en laten dat regelmatig elk apart horen. In januari gaan koor en orkest verder dan ze ooit zijn gegaan. Samen wagen ze zich nu aan het thema van de beroemde western ‘The Good, the Bad and the Ugly’ (muziek van Ennio Morricone), aan het Eurovisie Songfestival nummer ‘Slow Down’ van Douwe Bob. Maar ook aan ‘Sway’van Michael Bublé en last but definitely not least ‘Bohemian Rapsody’ van Queen met de onvergetelijke Freddy Mercury. De ultieme symfonische popsong die vorig jaar zijn nummer 1 positie in de top 2000 heroverde. Hou je dan nog maar eens in. Join’s Meeting staat onder leiding van Ymke Dalenberg, De Eendracht doet het met dirigent André Elders aan de baton.

Zaterdagavond 21 januari is het dubbelconcert in de Cultuurschuur te Wieringerwerf en begint om 20.00 uur. Zondagmiddag 22 januari wordt het dubbelconcert herhaald in de Laurenskerk te Kolhorn en start om 14.30 uur. De entree bedraagt € 5,00.  Reserveren kan via info@joinsmeeting.nl of via eendrachtkolhorn@gmail.com.

Laat meer zien
Back to top button