GemeentenieuwsNieuwsPolitiekRegionaal nieuwsWieringermeer

Tijdelijke locaties voor college en raad Hollands Kroon in verband met verbouwing De Ontmoeting

logo Hollands KroonHOLLANDS KROON – Vanaf 1 juli 2016 wordt het huidige gemeentehuis in Anna Paulowna verbouwd. Dit betekent dat deze plek tijdelijk niet meer kan worden gebruikt voor (kosteloze) huwelijksvoltrekkingen en partnerschapsregistraties.

Ook het college en de gemeenteraad kunnen tijdelijk geen gebruik maken van dit gebouw. Hiervoor zijn de volgende tijdelijke oplossingen bedacht.

Tijdelijke huisvesting college
Het college werkt vanaf maandag 4 juli in Wieringerwerf in de locatie aan de Brinkweg 17. Dit is het voormalige kantoor van de Rabobank. Vanaf augustus kunnen ook de medewerkers van Hollands Kroon gebruik maken van deze locatie. Verwacht wordt dat het nieuwe bestuurscentrum in De Ontmoeting in Anna Paulowna in februari 2017 gereed is. Dan verhuist het college terug naar dit gebouw.

Tijdelijke vergaderlocatie gemeenteraad
De gemeenteraad vergadert vanaf september in de raadzaal van de gemeente Medemblik (Dick Ketlaan 21 in Wognum). Alle voorzieningen die nodig zijn voor de vergaderingen zijn hier aanwezig. Om die reden is dit de meest geschikte en voordelige oplossing om hier tijdelijk gebruik van te maken. Omdat de gemeenteraad van Medemblik op donderdag vergadert, verschuiven de vergaderingen van Hollands Kroon naar de dinsdagen. In onze vergaderkalender kunt u de data en stukken vinden.

Tijdelijke locatie huwelijksvoltrekkingen/partnerschapsregistraties
De alternatieve locatie voor kosteloze voltrekkingen/registraties is vanaf maandag 4 juli eveneens aan de Brinkweg 17 te Wieringerwerf. Als officiële trouwlocatie is tijdelijk de Nederlands Hervormde kerk aan Molenvaart 21 in Anna Paulowna beschikbaar.

Laat meer zien
Back to top button