ConcertEr op uitNieuwsWieringermeer

Vanmiddag Lisa Franken in de Cultuurschuur

Lisa frankenWIERINGERWERF – Zondagmiddag 27 november staat om 15.00 uur Lisa Franken in de schijnwerpers van de Cultuurschuur te Wieringerwerf. Geboren in 1984 in Duitsland kunnen we door haar indrukwekkende staat van dienst met recht spreken van een natuurtalent.

Lisa was amper 5 jaar toen ze zowel piano als cello leerde spelen en duidelijk werd dat haar toekomst in de muziek zou liggen. Met groot gemak sloot zij haar opleidingen aan de conservatoria in Keulen, Maastricht en Brussel cum laude af en mocht ze zich Master of Music noemen.

Maar haar muzikale honger was nog niet gestild en aanvullende opleidingen in Zwitserland, Duitsland en Oostenrijk volgden. Talrijke prijzen won Lisa Franken op internationale concoursen met zowel solo-als kamermuziek. Inmiddels heeft Lisa Franken zich gesetteld in Nederland  waar ze actief optreedt als kamermusicus, afwisselend spelend op piano en cello.

Op het programma staan werken van J.S. Bach, F. Schubert, F. Chopin, I. Albeniz, G. Cassado en A. Piazzolla. Een middag dus voor liefhebbers van klassieke muziek. De aanvang van het concert is om 15.00 uur in de Cultuurschuur Loggersplein 1 te Wieringerwerf. Entree 10 euro. Reserveren is niet noodzakelijk.

Laat meer zien
Back to top button