NieuwsSportVoetbalWieringermeer

Voetbaljeugd uit de regio bij C.V. Wieringermeer

SLOOTDORP – In de zomervakantie gaf CV Wieringermeer op de woensdagen voor alle jeugd trainingen  Aansluitend hierop was er van 11 t/m 13 augustus het Soccer Event. Na een zeer succesvol eerste jaar van dit prachtige 3 daagse evenement kon een vervolg dan ook niet uitblijven.

Bijna 40 kinderen van diverse clubs uit de regio Wieringermeer en Wieringen waren aanwezig op het complex van C.V. Wieringermeer in Slootdorp om hun skills te verbeteren maar ook om veel plezier te hebben met voetbal. Zowel jongens en meisjes konden het certificaat, van de organisator Soccer Event, bemachtigen. Of je nu voetbalt of keept, voor iedereen was er plek.

Dit jaar kon er ook gebruik gemaakt worden van een opblaas pannaveld van Schager Sportservice waar de kinderen graag gebruik van maakten. De jeugd kreeg training van gediplomeerde enthousiaste trainers die zelf ook op hoog niveau voetballen of hebben gespeeld. Met leuke trainingsvormen, spelletjes en partijtjes ging de jeugd uitgeput en met een grote glimlach naar huis. Een mooi evenement waar iedereen met plezier op kan terugkijken.

Laat meer zien
Back to top button