Nieuws

Zwangerschapsbegeleiding bij oefentherapie Mensendieck

Mensnedieck_1 Mens en CoMIDDENMEER – Bij de oefentherapie Mensendieck start een nieuwe cursus zwangerschapsbegeleiding. De cursus vindt plaats op dinsdagavond van 19:30 – 20:30 uur en bestaat uit 9 lessen voor de bevalling, inclusief 1 partnerles en 1 keer na de bevalling met de baby’s erbij.

De cursus wordt gegeven in kleine groepjes van maximaal 5 dames, zodat er voor iedereen voldoende tijd en persoonlijke aandacht is. Tijdens de cursus wordt o.a. aandacht besteed aan ontspanning- en ademoefeningen gericht op de bevalling, houdingsadviezen en het verminderen van eventuele klachten van bijvoorbeeld de rug en het bekken. Ben je rond de 25 weken zwanger en wil je jezelf verdiepen in de zwangerschap en bevalling neem dan contact op met Jeannette Boer, oefentherapeut Mensendieck.

De cursus is in de praktijk in Middenmeer, op Poststraat 12. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie dan kunt u op maandag en woensdag telefonisch contact opnemen (0227-592374) of via de mail: jeannette@mensenco.nl of op de website www.praktijk-pom.nl kijken.

Laat meer zien
Back to top button