ConcertEr op uitHollands KroonMuziekNieuws

Beth & Flo in de Lucaskerk in Winkel

WINKEL – Beth & Flo zijn twee klassiek geschoolde pianistes, die een brug slaan tussen de concertzaal en het theater. Klassieke muziek op hoog niveau gecombineerd met sprankelende liedjes, fysiek theater en een flinke dosis humor!

Beth & Flo, oftewel Elsbet Remijn en Claudette Verhulst, studeerden aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, waar zij beiden hun Masterdiploma klassiek piano behaalden. In 2020 kwam het duo tot de Finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. De jury omschreef hen als “een veelbelovend cabaretduo dat klassieke muziek knap weet te combineren met prachtige scènes”. In mei 2021 kregen Beth & Flo van BNNVARA de kans om een theaterfilm te maken in het kader van het NPO Actieplan Cultuur. In deze film nemen ze de kijker drie kwartier lang mee in hun unieke mix van klassiek en cabaret.

De theaterfilm was een voorproefje op hun theatervoorstelling Niet wat je denkt. De voorstelling Niet wat je denkt is nog t/m mei 2023 te zien in theaters door het hele land. Vanaf september 2023 begint weer een nieuwe theatertour met een avondvullend cabaretprogramma!

Beth & Flo, zijn te horen en te zien in de Lucaskerk te Winkel op zondag 19 maart a.s. Aanvang 15.00 uur. De kerk is om 14.15 uur open. Het podium om 14.30 uur. Kaarten verkrijgbaar via www.culturelestichtingniedorp.nl of bel Liesbeth 0224-542119 en kosten € 17.50 per persoon. Tijdens het concert is er geen pauze. Voor en na de voorstelling zijn consumpties te verkrijgen tegen contante betaling.

Laat meer zien
Back to top button