CabaretEr op uitNieuwsWieringen

Cabaretier Jochen Otten in Het Vikingschip Den Oever op 30 april 2022

DEN OEVER – Op zaterdag 30 april 2022 komt cabaretier Jochen Otten naar het Vikingschip in Den Oever. In zijn theatershow ‘Opgekropt staat netjes’ zien we cabaretier Jochen Otten worstelen met ongemakkelijke situaties en gênante momenten. In zijn poging om niet langer de goede vrede te bewaren, wringt hij zich in lachwekkende bochten. Want wat doe je als je beste vriend onaangekondigd zijn hond meeneemt als hij komt logeren? Of als iemand voordringt in de rij bij Hornbach? Of te dichtbij staat tijdens een gesprek? Een cabaretvoorstelling over het ontdekken van de ruimte die je niet eerder durfde in te nemen. Tijd om er tegenin te gaan. Met gestrekt been.

>Jochen komt naar Den Oever op verzoek van het Team ALStoppers.nu. Dit team gaat op 9 juni 2022 de Mont Ventoux bedwingen tijdens de TourDuALS. Deze groep mensen bundelt hun krachten op wens van Jolanda Schoonhoven, echtgenote van de dierenarts Jan Anne Schoonhoven. Zij heeft zelf vorig jaar de diagnose PSMA opgelegd gekregen. Dit is één van de vormen van de ziekte ALS. Tezamen met een team van inmiddels 22 mensen wil zij zoveel mogelijk geld ophalen zodat onderzoek naar oorzaak en behandeling mogelijk gemaakt kan worden door de Stichting ALS.

De opbrengst van deze avond zal dan ook ten gunste van de Stichting ALS Nederland komen! Bestel hier je kaarten: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/ALStoppers-Jochen-Otten

Laat meer zien
Back to top button