GemeentenieuwsNieuwsPolitiekRegionaal nieuws

Bijdrage in waardering voor de mantelzorgers door Hollands Kroon

vvvcadeaubonHOLLANDS KROON – Bent u Wmo-cliënt en heeft u een mantelzorger? Dan kunt u hen dit jaar zelf extra waarderen. Hiervoor krijgt u binnenkort drie VVV-bonnen van € 10,- om weg te geven aan uw mantelzorger(s). Op die manier kunt u hen bedanken voor de inzet. U ontvangt hierover binnenkort een brief van de gemeente Hollands Kroon.

Wethouder Mary van Gent: ‘De inzet van mantelzorgers waardeer ik enorm en is ontzettend belangrijk in onze samenleving. Mantelzorgers doen hun werk met zo veel liefde. Dat zorgt voor warmte en geborgenheid. Wmo-cliënten weten dat natuurlijk als geen ander. Daarom geef ik ze met deze bonnen graag de mogelijkheid om die waardering aan hun mantelzorgers te laten blijken. De cliënten bepalen zelf aan wie ze de bonnen geven. Dat kan zijn aan familie, vrienden, buren en kennissen die vrijwillig en onbetaald helpen.’

Als dit bericht u doet beseffen dat u ook graag wat extra ondersteuning zou willen ontvangen. Dan kunt u hier contact over opnemen met Wonen Plus Welzijn. Er kan dan een vrijwillige afhankelijke adviseur langskomen om dit met u te bespreken. Deze afspraak kunt u ook met Wonen Plus Welzijn maken. Het telefoonnummer is 0224 – 273 140.

Laat meer zien
Back to top button