NieuwsWieringermeer

Repaircafé in Middenmeer

Foto aangeleverd
Foto aangeleverd

MIDDENMEER – Wonen Plus Welzijn opent donderdag 15 december in samenwerking met de landelijke stichting Repaircafé van 10:00 tot 12:00 uur de deuren van het Repaircafé in het Posthuis, Poststraat 16, in Middenmeer.

Bij het Repaircafé staan vrijwilligers voor u klaar om u te helpen met het repareren van kleine elektrische apparaten, kleine houten meubels en houten speelgoed. Samen met de vrijwilliger gaat u aan de slag met de reparatie. Zo krijgt u informatie en advies over hoe u kunt repareren. Daarnaast is het Repaircafé ook erg gezellig en ontmoet u er andere mensen uit de omgeving.

Het Repaircafé is voor u kosteloos, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer gewaardeerd. Dankzij deze bijdragen zal het Repaircafé kunnen blijven bestaan. U hoeft zich niet op te geven voor het Repaircafé. U kunt gewoon tussen 10:00 en 12:00 uur binnen komen lopen in het Posthuis (adres: Poststraat 16 in Middenmeer). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wonen Plus Welzijn, tel: 0227- 600079 (iedere werkdag bereikbaar tussen 09:00 en 12:00 uur), mail: wieringermeer@wonenpluswelzijn.nl. Zie voor meer informatie ook www.repaircafe.nl.

Laat meer zien
Back to top button